2010 Cooper base 6 speed wire connector hanging

  #1  
Old 07-12-2015, 09:08 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2015
Location: New Jersey
Posts: 8
Default 2010 Cooper base 6 speed wire connector hanging

I replaced my 2010 Mini Cooper base engine (40k miles) with another 41k mile one two months ago. Did myself. Last Friday my son said the thermometer sign came on. It started in yellow and became red.

I looked at it this morning and found the electrostatic fan was not connected. Turned out I connected the connector to another one near the engine control module (ECM). So I switched. And the fan naturally started working.

Now I have a connector near the ECM hanging. Please help.

 

Last edited by Yaofeng; 07-12-2015 at 09:36 AM.
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Yaofeng
07-up MINI Cooper/Cooper S (R56)
0
07-13-2015 11:00 AM
lgncarter07
General Tech
0
11-06-2013 06:53 PM
headshaver
Audio/Visual Electronics
0
05-10-2013 09:03 PM
Millertime610
Audio/Visual Electronics
1
01-15-2008 10:35 PM
pv3Hpv3p
Detailing
1
09-11-2006 10:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2010 Cooper base 6 speed wire connector hanging


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.