factory nav

  #1  
Old 12-09-2012, 11:03 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Unhappy factory nav

Just got my 2005 cooper s great little car,one issue i live in RI and car came from Texas,the nav is not working it still has Texas on it tried to put Providence into it for position does not recognize providence ri ,does it have to be rebooted thanks Mario
 
  #2  
Old 12-09-2012, 03:18 PM
Super Moderator
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,309
Default

you might need the factory disc to load the area
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
minimike
2002-2006 Mini Cooper S (R53)
2
10-03-2009 08:18 PM
llenray
Private 'Wanted' Classifieds
0
10-17-2008 09:44 AM
teepop
General Tech
2
08-10-2008 04:40 PM
miniX
Private 'Wanted' Classifieds
0
05-17-2007 11:42 PM
1fstmini
General Tech
0
05-26-2005 11:54 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: factory nav


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.